• standaard

Ben jij toe aan een bijzondere Experience?

Al 2 jaar werkt Healthclub Juliën samen met Kilimanjaro Experience. Het doel is om belangstellenden te informeren over het beklimmen van de Kilimanjaro, iets wat veel mensen ooit eens zouden willen doen. Healthclub Juliën faciliteert de ruimte voor informatieavonden en de hoogtekamer voor trainingssessies en ze verzorgd ook de bootcamp trainingen. Het is allemaal onderdeel van het 4 tot 5 maanden durende Kilimanjaro Experience voorbereidingsprogramma. Dankzij de goede voorbereiding is inmiddels bewezen dat de kans om de top te bereiken veel groter is.

Ook iets voor jou? Kom anders eerst eens vrijblijvend kijken en luisteren. Neem je vrienden of familie mee als zij ook interesse hebben of gewoon nieuwsgierig zijn. Regelmatig is er een Kilimanjaro Experience informatieavond bij Healthclub Juliën. Tijdens een informatieavond krijg je een presentatie te zien met mooie beelden van de Kilimanjaro en natuurlijk van de expeditie zelf. Ook zie je hoe een Kilimanjaro Experience wordt opgebouwd, met een kick-off, team wandelingen, training en uitleg in een hoogtekamer en nog veel meer.

Meer informatie vind je ook op www.kilimanjaro-experience.eu. Volg ook de Facebookpagina voor het laatste nieuws en klik eens op de foto om een filmpje te bekijken.

Heb je een opmerking of een vraag? We horen het graag!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Proefles Kids Group Cycle!

  Op zaterdag 24 oktober om 10.30 uur is er een proefles Kids Group Cycle met i...

  Lees meer
 • Starten met hardlopen?

  In 10 weken naar 5 kilometer. Hardlopen is leuk en gezond, mits je het g...

  Lees meer
Meer nieuws