• standaard

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij Healthclub Juliën kun jij kiezen voor een passend lidmaatschap dat geheel aansluit op jouw doelstelling. 

Voor ieder lidmaatschap hebben we een passend maandtarief;

 • voor de jeugd tot 18 jaar geldt een tarief van € 27,00
 • voor jongeren tot 21 jaar en studenten geldt € 32,40
 • voor een onbeperkt Sportlidmaatschap waarin alle groepslessen en onze fitness- en cardiozaal zijn opgenomen kun je al terecht voor een maandtarief vanaf € 48,60
   

Kies je voor ons Vitaallidmaatschap dan kom je al in beweging vanaf € 64,85 per maand, alles zit hier in opgesloten, zoals onze unieke hoogtekamer, mindfulnesslessen en trainingsconcept van de Miloncirkel. Daarnaast natuurlijk ook alle groepslessen. Ben je bij Prima voor Elkaar uit Ochten verzekerd, dan heb je ook nog de mogelijkheid om € 25,- per maand te declareren, wat het maandtarief natuurlijk aanzienlijk verminderd.

Naast al deze lidmaatschappen is er ook nog een Gezinslidmaatschap, waarbij de kinderen tot 18 jaar geheel gratis kunnen, een extra aantrekkelijk BOiB (voor ouderen) lidmaatschap en een Outdoorlidmaatschap, of nog een lidmaatschap voor hen die maar beperkt kunnen. Ook is het mogelijk om via het Jeugdsportfonds te komen sporten in onze club, voor als thuis de financiële mogelijkheden daar niet zijn. Wil je daar meer van weten, mail dan naar joris@healthclubjulien.nl

Zoals je kunt zien, keuzes te over. Maar wat past nu bij jou. Door de verschillende lidmaatschappen kunnen we het ook op maat maken, kijken wat het meest bij jou past en daar dan de gewenste start mee maken.
Wil je een start maken, kom dan in ieder geval vrijblijvend kennis maken, we kunnen je dan laten zien en vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Waarom kiest Lienden e.o. voor Healthclub Juliën?

Al velen gingen jou voor. Bij Healthclub Juliën behaal je namelijk altijd resultaat, wat je doel ook is. Healthclub Juliën onderscheidt zich van andere sportscholen in de regio vanwege:

Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. 

Sportschool Healthclub Juliën in Lienden is dé plek voor fitness, groepslessen, personal training, afvallen, outdoor fitness en unieke trainingsconcepten. Bij Healthclub Juliën ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Nieuws

 • Loop ook mee met de "Stoppen met Roken" wandeltochten!

  Rokers en nietrokers zijn van harte welkom! Loop mee in het mooie Betuwse lan...

  Lees meer
 • Doe je ook mee met onze Zomer Fotowedstrijd? 

  Maak een originele foto waarop jij met een uiting van onze Club te zien bent....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.