• standaard

Gratis toegang tot FitSnacks.TV!

FitSnacks.TV is de perfecte ondersteuning om fit te worden én te blijven. Het is een revolutionair videoplatform met daarin veel workoutvarianten en lifestyle tips in ‘snackformaat’. 

Omdat je lid bent van Healthclub Juliën mag jij hier gratis gebruik van maken. Naast het sporten onder begeleiding bij ons op de club, kun je nu dus ook virtueel een workout volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Ideaal voor als je weinig tijd hebt, op vakantie bent of niet in de mogelijkheid bent om naar de club te komen.
De 12-minuten-durende workouts zijn tevens perfect te gebruiken als aanvulling op je vaste sportmoment bij ons op de club. Naast workouts worden ook voedingstips, trainingsadviezen en leerzame items gedeeld.

Als lid van Healthclub Juliën ontvang jij van ons GRATIS toegang tot FitSnacks.TV ter waarde van € 49,95 per jaar. Met de ACTIVATIECODE die je bij een van onze medewerkers kunt opvragen, krijg je volledig toegang tot FitSnacks.TV!

FitSnacks.TV biedt je 24/7 support bij jouw sportieve reis! Informeer snel bij onze medewerkers naar jouw code en geniet van deze gezonde Snacks!

Heb je de code al? Dan vind je hier een instructiefilmpje.

FitSnacks TV Sfeerpromo from Healthclub Juliën on Vimeo.

Nieuws

 • Loop ook mee met de "Stoppen met Roken" wandeltochten!

  Rokers en nietrokers zijn van harte welkom! Loop mee in het mooie Betuwse lan...

  Lees meer
 • Doe je ook mee met onze Zomer Fotowedstrijd? 

  Maak een originele foto waarop jij met een uiting van onze Club te zien bent....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.