• standaard

INNER STANCE: POWERFUL BODY, POWERFUL LIFE!

Vanaf 1 oktober 2018 mogen wij de naam INNER STANCE LIENDEN voeren. Inner Stance is een franchiseformule die vanaf 2015 haar oorsprong heeft in Veenendaal en zich nu snel vermenigvuldigt over Nederland en zelfs ook in het buitenland.

Straight-Line coaching:
Het concept bij Inner Stance Lienden bestaat uit een combi van Training en Coaching, waarbij de Straight-Line Coaching hèt verschil maakt. Straight-Line zorgt ervoor dat jij de kortste weg van A (waar je nu staat) naar B (het doel) kiest, of te wel de kortste weg naar Resultaat. De Coaching bestaat er uit om problemen en uitdagingen op te lossen. Vaak zie je de rechte weg van A – B niet en blijf je in een cirkel hangen.

Ondernemers/managers:
Inner Stance Lienden richt zich voornamelijk op ondernemers en managers die vooruit willen en succes willen ervaren. Door de Old School training wordt gezorgd voor een fit lichaam en met de Straight Line Coaching worden cirkels doorbroken en wordt geleerd hoe uitdagingen en/of problemen te overwinnen. Straight Line, rechtlijnig, weten waar je naar toe wilt en hier 100% commitment aan gevend.

Meer weten?
Sander Selhorst is de trainer/coach die zich volledig op Inner Stance Lienden richt, hij zal je graag te woord staan om je vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en bel 06-29 53 20 94 of mail naar: sander.selhorst@innerstance.com
Surf ook eens naar de website van Inner Stance.

Of vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Doe mee met de Active Summer Actie!

  In juli en augustus spaar je voor fantastische prijzen! Na elke training ontv...

  Lees meer
 • Nog geen lid? Profiteer dan nu van Zomervoordeel!

  Ben jij lid van een sportvereniging die in de zomer stil ligt, of een vakanti...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.