• standaard

Wil jij ook duurzaam Resultaat?

Onze Leefstijlcoaches staan te popelen om je daarbij te helpen. Want wat is er nu mooier om iemand op weg te helpen naar een gezondere Leefstijl en ervoor te zorgen dat deze nieuwe Leefstijl ook daadwerkelijk vastgehouden wordt? Onze slogan is: "Wij helpen je altijd verder!" en we zullen er alles aan doen om dit op alle fronten waar te maken.

Hoe? O.a. door een:

Leefstijlscan:
Aan de hand van een persoonlijke Leefstijlscan weet je precies waar eventueel jouw zwakkere punten liggen. Zo maken wij een maatplan voor je.

Beweegadvies:
Aan de hand van een beweeganalyse krijg je een gericht beweegplan, waardoor je de juiste handvaten hebt om correct en verantwoord meer te bewegen.

Leefstijl Switch:
In 90 dagen tijd, zet jij vervolgens met de juiste kennis en inzichten, de juiste stappen om je leefstijl succesvol te veranderen. 

Wij werken samen met FoodFirst een uniek online videoplatform op het gebied van gezonde leefstijl met vele recepten en tips voor body en mind.

Tijdens onze gratis Leefstijl Switch Infobijeenkomsten die we regelmatig houden in onze Healthclub, kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien over wat we kunnen betekenen voor je. We nodigen je daarom ook van harte uit om deze geheel vrijblijvend bij te wonen. 

Nieuwsgierig geworden of wil je gelijk aan de gang? Vul dan snel onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Ja, ik wil duurzaam Resultaat:

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Doe mee met de Active Summer Actie!

  In juli en augustus spaar je voor fantastische prijzen! Na elke training ontv...

  Lees meer
 • Nog geen lid? Profiteer dan nu van Zomervoordeel!

  Ben jij lid van een sportvereniging die in de zomer stil ligt, of een vakanti...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.