• Diabetes

Kies jij voor medicijnen of een gezonde levensstijl?

Heb jij (Pre)Diabetes?

Dan ben je één van de bijna 1 miljoen Nederlanders die hier mee te maken heeft. Een antwoord hierop is er zeker en het is essentieel om hier ook bepaalde stappen in te ondernemen, het betreft tenslotte je gezondheid. Ons Diabetes programma is gebaseerd op het bewegen in onze Hoogtekamer, waar we een klimaat kunnen creëren als in de bergen, dus met minder zuurstof in de lucht. Ons centrum was het eerste in Nederland die met deze vorm van training startte in 2007. De positieve effecten die dit teweeg brengt worden derhalve al sinds 2007 ten toon gespreid.

De sleutel om diabetes type-2 te verbeteren of te voorkomen ligt in veel gevallen bij de juiste voeding en beweging. Kies vandaag nog voor een gezonde levensstijl met hét unieke Diabetes beweegprogramma, je zult er geen spijt van krijgen!

De eerste zorgverzekeraar Prima voor Elkaar heeft sinds 2014 al een ruime vergoeding in haar polisvoorwaarde staan voor hen die met diabetes te kampen hebben.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen of heb je een andere vraag? Aarzel niet, maar laat het ons weten en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Vul snel onderstaand formulier in, dan heb je de 1e stap al gemaakt!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Loop ook mee met de "Stoppen met Roken" wandeltochten!

  Rokers en nietrokers zijn van harte welkom! Loop mee in het mooie Betuwse lan...

  Lees meer
 • Doe je ook mee met onze Zomer Fotowedstrijd? 

  Maak een originele foto waarop jij met een uiting van onze Club te zien bent....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.