• standaard

30 jaar, Altijd in beweging!

We bestaan dit jaar 30 jaar en daar zijn we best wel een beetje trots op. Maar we zijn vooral ook dankbaar, dat we al zolang een club mogen zijn waar iedereen zich welkom voelt. Dankbaar voor ons fantastische team, dat elke dag weer zijn/haar uiterste best doet om het iedereen naar de zin te maken en helpt om doelen te bereiken. Van het schoonmaakteam dat al voor dag en dauw in de club aanwezig is, de receptionisten die je ontvangen met een glimlach, de buurtsportcoaches die extern hele mooie activiteiten hebben opgezet, de fitness-instructeurs die je helpen om nog een extra herhaling te doen tot de groepsles-instructeurs die je elke week uitdagen met een motiverende les. Dit Topteam van medewerkers staat elke dag met veel plezier voor je klaar.

Trots zijn we ook op die 29 mensen die al meer dan 25 jaar lid van onze club zijn. Waarvan er 15 zelfs ook al bijna 30 jaar lid zijn, zij zijn lid geworden in 1989, het jaar waarin Juliën zijn Sport- en Gezondheidscentrum Juliën in Kesteren begon. Hoe bijzonder is dat!?

Wij vinden het daarom tijd voor een feestje en hebben daarom een exclusieve Feesttent gehuurd. Deze zal op vrijdag 15 maart opgebouwd staan. Op zaterdag 16 maart zal dan de 1e activiteit plaats gaan vinden, namelijk de Spinningmarathon voor Villa Joep.  Hieronder staan de overige activiteiten, maar houd de website en facebook in de gaten want het programma zal nog aangevuld worden.

Activiteiten Programma (wordt nog steeds bijgewerkt):


Wij hopen je te ontmoeten bij 1 of meerdere activiteiten!

Sportieve groet,

Juliën en Monique
Team Juliën

Hieronder nog een fotootje uit 1990

Nieuws

 • Loop ook mee met de "Stoppen met Roken" wandeltochten!

  Rokers en nietrokers zijn van harte welkom! Loop mee in het mooie Betuwse lan...

  Lees meer
 • Doe je ook mee met onze Zomer Fotowedstrijd? 

  Maak een originele foto waarop jij met een uiting van onze Club te zien bent....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.