• standaard

€ 300,- Voordeel op jouw Lidmaatschap!

We naderen weer het einde van het jaar, wat betekent dat de zorgverzekeraars weer volop in de weer zijn om de extra voordelen te benadrukken die zij je willen bieden. Wij willen hier graag, in de regio waar we wonen en werken, een aanbeveling in doen. Niet dat wij verstand van verzekeren hebben, nee juist niet, maar we weten wel aan wie je jouw zorgpolis en verzekeringspakket kunt toevertrouwen. Dit toevertrouwen komt niet alleen door onze eigen ervaringen, die hartstikke goed zijn, maar ook door de ervaringen van onze leden, jouw collega-sporter, die al jarenlang zijn of haar declaratieformulier in kan vullen en bij ons inlevert en waardoor hij of zij ook al jarenlang elke maand een tegemoetkoming van € 25,00 ontvangt.

Deze € 300,00 retour geldt voor ons Vitaallidmaatschap, waar de hoogtetraining, het milonconcept, de mindfulness en de healthcheck voor het ultieme preventieve programma zorgen.  Jouw collega-sporter en wij zijn niet alleen tevreden door die € 300,00 dat is prachtig en een mooie opsteker, maar nog mooier is dat zij altijd persoonlijk aanspreekbaar zijn bij vragen, zij ook voor je uitzoeken wat nodig is, ze onze regio en haar bewoners kennen als geen ander, deze regio ook hun werkgebied is en daardoor allerhande voordelen bij partners kunnen bieden. Kortom, korte lijntjes bij vragen en direct antwoord of het wordt uitgezocht, hoe fijn is dat.

Waar je moet zijn?
Prima voor Elkaar
Bonegraafseweg 6 - Ochten
Tel. 0344-647070

Neem je (kopie) zorgpolis mee en ga voor een vergelijk naar hun kantoor, je ontvangt dan sowieso:
-        Stickervel voor kortingsbonnen in te leveren bij veel winkeliers in de regio
-        Boodschappentas
-        Uniek bordspel “De Baron en de Betuwsche dorpelingen”

Een vrijblijvend vergelijk en daaraan vastgekoppeld voorstel is natuurlijk nooit weg.

Let op om in aanmerking te komen voor die € 300,00 voordeel via Prima voor Elkaar moet je wel de juiste polis hebben. Regel het dit jaar nog en informeer naar de openingstijden van december 2018.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Proefles Kids Group Cycle!

  Op zaterdag 24 oktober om 10.30 uur is er een proefles Kids Group Cycle met i...

  Lees meer
 • Starten met hardlopen?

  In 10 weken naar 5 kilometer. Hardlopen is leuk en gezond, mits je het g...

  Lees meer
Meer nieuws