• standaard

Active Summer Actie prijzen 2020

Net als andere jaren hebben we de zomeractie met de stempelkaart toch doorgang kunnen laten vinden, het was alleen 1 maandje later als regulier. Zijn het normaal de maanden juli en augustus, nu waren het de maanden augustus en september om bij elke trainingsbeurt een stempel te laten zetten. Deze landelijke actie van de VES is zeker populair en er wordt dan ook volop aan deelgenomen door de leden van de diverse sportcentra die daarbij aangesloten zijn. Dit jaar waren er 15.000 kaarten binnengekomen op het hoofdkantoor, waaruit vervolgens de prijzen werden getrokken.

Voor ons betekende dit 2 prijswinnaars en wel:

2 toegangskaartjes voor Ouwehands Dierenpark t.w.v. €52,-
- Tanja Woltman

Koffiepakket SMIT&DORLAS t.w.v. €40,-
- Roel Melief

Gefeliciteerd beiden, leuk om zo met de stempelactie meegedaan te hebben. Als de prijzen binnen zijn, dan laten we het jullie z.s.m. weten. Andere jaren hadden we dan natuurlijk nog altijd een Verlotingsavond, met prijzen die we als club zelf bijeen brachten. Dat wilden we niet overslaan, want er moet al genoeg aan de kant geschoven worden door corona, dus dit mocht niet stilletjes voorbij gaan. We hebben daarom een online verloting uitgevoerd, welke je kunt terugzien door de volgende link te openen. Hopelijk zit jij ook bij de prijswinnaars en zo niet, dan is het gewoon weer wachten op volgend jaar, wanneer er weer nieuwe kansen komen.

FILM PRIJSWINNAARS


Wij bedanken iedereen voor het meedoen en uiteraard bedanken we ook onze sponsoren die weer een aantal leuke prijzen beschikbaar hebben gesteld.

Sponsoren 2020:
- Christi`s boerderijwinkel (Lienden)
- Mooi & Zo (Lienden)
- Samen (Tiel)
- Ambtshuis (Kesteren)
- Sportmassage Verspui (Lienden)
- Powerbar Nederland

Graag tot volgend jaar!

Nieuws

  • Sinterklaasfeest 2020

    Wat een geweldig Sinterklaasfeest hebben we weer achter de rug. Gelukkig...

    Lees meer
  • Mondkapje verplicht; maar niet tijdens het sporten!

    Ongetwijfeld heb jij het nieuws ook gevolgd en weet je dat het een feit is da...

    Lees meer
Meer nieuws