• standaard

Doe jij het ook 2x per week?

Healthclub Juliën doet mee aan de Nationale Spiercampagne van 15 oktober t/m 25 november 2018.

Met de ludieke slogan ‘Doe jij het ook 2x per week?’ benadrukt Healthclub Juliën het belang van krachttraining. Van 15 oktober tot en met 25 november kun je bij de in Lienden gevestigde club terecht om 6 weken lang 2x per week te trainen waarbij de nadruk ligt op spiertraining. 

Eigenaar Juliën van der Slikke: “Wij als bewegingsexperts kennen het belang van krachttraining. Krachttraining heeft namelijk enorm veel voordelen, maar we horen nog vaak vooroordelen of misvattingen over dit onderwerp. Samen met ons team ben ik dan ook blij dat er nu vanuit de overheid ook aandacht voor is middels de nieuwe Beweegrichtlijnen. De Gezondheidsraad adviseert namelijk om tenminste 2x per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen. Bij ons in de club hebben we het dan gewoon over spier- of krachttraining.”

“Mensen denken vaak dat je door krachttraining direct heel gespierd wordt, maar krachttraining is niets meer en niets minder dan het vergroten van je spierkracht door verschillende oefeningen. Er zijn enorm veel voordelen van krachttraining te noemen maar je hoeft eigenlijk maar drie zaken te onthouden. Door krachttraining voel je je beter, je ziet er beter uit en je functioneert beter. Daarnaast is krachttraining voor alle leeftijden en zowel mannen als vrouwen zouden krachttraining moeten doen. Wij doen als club mee aan de Nationale Spiercampagne om (niet)-sporters op een laagdrempelige manier het effect van krachttraining te laten ervaren.”, aldus Juliën van de gelijknamige healthclub.

Wil jij het ook ‘2x per week doen’? Kortom, wil jij weten wat spier- of krachttraining voor jou kan betekenen? Dan is dit je kans, schrijf je in voor deze 6 weken durende periode bij Healthclub Juliën. Voor meer informatie bel 0344-602204 en/of vul het onderstaande formulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Loop ook mee met de "Stoppen met Roken" wandeltochten!

  Rokers en nietrokers zijn van harte welkom! Loop mee in het mooie Betuwse lan...

  Lees meer
 • Doe je ook mee met onze Zomer Fotowedstrijd? 

  Maak een originele foto waarop jij met een uiting van onze Club te zien bent....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.