• standaard

Mindfulness nu in het Vitaallidmaatschap!

De kern van Mindfulness is het bewust worden van je automatische patronen in denken, voelen en doen. Als je weet wat er gaande is, heb je de keuze erin mee te gaan of niet. Mindfulness leert je om met meer aandacht in het leven te staan, jezelf en jouw patronen beter te leren kennen, uit je automatische piloot te stappen en bewust te handelen en keuzes te maken. Je leert om zonder oordeel te kijken en om zonder oordeel te handelen.

Onze Mindfulnessdocente is Caroline Scholtus.

Wekelijks op het lesrooster
Mindfulness gaan we als een wekelijks terugkomende les introduceren. Dit doen we in een iets kleinere groepssamenstelling als de reguliere lessen en hopen hiermee in een steeds verder groeiende behoefte “van in balans komen en zijn” te kunnen voorzien.

Vitaallidmaatschap
Voor degenen die een Vitaallidmaatschap hebben, is dit extra goed nieuws, daar de Mindfulness in hun lidmaatschap zit opgenomen.

Compleet aanbod
Ons preventieve Vitaallidmaatschap, waarvan je €300,- kunt declareren, is daarmee compleet. De Hoogtetraining als meest efficiënte conditieverbeteraar, de Milon als meest efficiënte krachttraining, de Mindfulness om in balans te komen en te zijn en de Healthcheck om de vinger aan de pols te houden.

Reserveren
Jij hebt een Sport- of Flexlidmaatschap en je wilt het toch eens meemaken, dat kan natuurlijk. Geef dit aan bij de receptie, zodat zij een plaatsje voor je kunnen reserveren. Wil je het na deze proefles elke week in je schema opnemen, dan kan dit door een mutatieformulier in te vullen en je lidmaatschap om te zetten naar een Vitaallidmaatschap.

Nieuws

 • Loop ook mee met de "Stoppen met Roken" wandeltochten!

  Rokers en nietrokers zijn van harte welkom! Loop mee in het mooie Betuwse lan...

  Lees meer
 • Doe je ook mee met onze Zomer Fotowedstrijd? 

  Maak een originele foto waarop jij met een uiting van onze Club te zien bent....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.