• PAND HCJ

Mondkapje verplicht; maar niet tijdens het sporten!

Ongetwijfeld heb jij het nieuws ook gevolgd en weet je dat het een feit is dat in alle openbare gebouwen een mondkapje verplicht is geworden per 1 december 2020 (boete van €95,- bij niet dragen kan volgen). Ook in onze situatie moet daar aan voldaan worden en moeten wij onze medewerkers en sporters daar op wijzen. Nu is het in de afgelopen periode bij iedereen haast al een vast ritueel geworden, je stapt binnen met een mondkapje op en deze wordt af gedaan op het moment dat je de groepsleszaal binnenstapt of als je gaat fitnessen in de fitnesszaal.

Andersom geschiedt dit ook weer, dus als de groepsles klaar is of je bent klaar met je fitnessprogramma, dan wordt het mondkapje weer op gezet en wandel je ook weer met een mondkapje het pand uit. Dus voor de meesten veranderd er niets, omdat dit al volop gedaan werd. Echt moeilijk is het ook niet natuurlijk, omdat er maar weinig meters met een mondkapje op gelopen moet worden. Wij blijven blij omdat we open kunnen blijven.

Voor jou belangrijk om te weten, achter de mondkapjes die we dragen zit nog altijd die glimlach, die glimlach die er is, omdat we blij zijn dat je er bent. We staan nog steeds klaar om jou verder te helpen en doen dit met het grootste plezier, met of zonder mondkapje, dat blijft voor ons hetzelfde. The smile is always on our face and we say "Keep on smiling".

Heb je vragen? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in!

Sportieve groet en tot ziens!
Team Juliën

Nieuws

  • Nieuw, nieuw, nieuw

    We zijn trots te kunnen melden dat we een compleet nieuw Online Programma kun...

    Lees meer
  • Gezocht!

    Zoeken we jou? Klik hier...

    Lees meer
Meer nieuws