• standaard

Sinterklaas en zijn Pieten brengen weer een bezoek aan Healthclub Juliën!

Afgelopen vrijdag 30 november was het zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen weer een bezoek brengen aan Healthclub Juliën. Ruim 70 kinderen stonden buiten vol spanning op de Goed Heiligman te wachten. Uit volle borst werden er mooie Sinterklaasliedjes gezongen die Sinterklaas wel moest horen. En ja hoor, daar kwam hij dan ook aan in de  LeefstijlSwitch-auto van Juliën. Met de handen vol pepernoten gingen alle kinderen met Sinterklaas en zijn Pieten naar binnen.

Hier werden de groepjes verdeeld voor de verschillende onderdelen zoals: De Pepernotendans, een Sinterklaaspuzzel maken als estafette, een pannakooi met een springkussen erbij, een Pietenparcours, het spel Pepernoot, Marsepein en Speculaas (3 op een rij). Vol goede moed gingen de kinderen in groepjes de onderdelen langs. Met veel plezier werd er bewogen en volop genoten van het Sinterklaasfeest. Tussendoor was er ook nog even een pauze om wat te drinken en nam Sinterklaas rustig afscheid van de groepjes want zoals hij zelf zei ‘’Ik ben net een Nederlander als ik in Nederland ben, Druk, Druk, Druk’’. Gelukkig liet hij nog wel Pieten achter die ook meehielpen met de begeleiding van de kinderen. 

Op het einde werd er nog een gezamenlijk spel gespeeld. In twee verschillende zalen kwamen de Pieten de cadeautjes en een lekker zakje met pepernoten brengen. Nadat de Pieten afscheid hadden genomen gingen de kinderen samen met de ouders/verzorgers weer rustig naar huis. Wij kijken weer terug op een zeer geslaagd Sinterklaasfeest!

We willen Twan van Mourik en Gijs Schrauwen, de organisatoren van het Sinterklaasfeest dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet. Jullie hebben deze stage-opdracht uitstekend volbracht. Natuurlijk ook een bedankje voor de andere stagiaires/vrijwilligers, fotograaf Joke en Roy en Gerbert die de stagiaires hebben begeleid.

Tot slot bedanken we uiteraard Sinterklaas en zijn Pieten en hopen we dat ze ons volgend jaar weer met een bezoek komen verblijden.

 

Nieuws

 • Loop ook mee met de "Stoppen met Roken" wandeltochten!

  Rokers en nietrokers zijn van harte welkom! Loop mee in het mooie Betuwse lan...

  Lees meer
 • Doe je ook mee met onze Zomer Fotowedstrijd? 

  Maak een originele foto waarop jij met een uiting van onze Club te zien bent....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.