• standaard

Pilates

Pilates Basic:
Pilates Basic is een hele fijne les voor als je begint met Pilates lessen. Er is veel aandacht voor het correct aanleren van de verschillende technieken en oefeningen. Het tempo van de les is rustig zodat je de tijd hebt om bewust met je lichaam bezig te zijn. Wat niet wil zeggen dat de les niet intensief is. Juist doordat je bewust en met volledige aandacht de oefeningen doet is deze les zeer effectief en doelgericht.

Ook is er in deze les de ruimte om meer uitleg en verdieping te geven. Deze les is dan ook geschikt voor als je al wel langer Pilates beoefent, van een andere Pilates docent af komt, herstellend bent van een blessure of zwangerschap of als je graag bewust en met volle aandacht de les wilt volgen.  

“In 10 sessions you’ll feel the difference, in 20 you’ll see the defference, and in 30 you’ll have a new body” – Joseph Pilates

Pilates Flow:
Pilates Flow is een les voor iedereen die meer uitdaging zoekt. Een next level Pilates les waarbij we er vanuit gaan dat je de basis technieken beheerst en al geruime tijd Pilates lessen volgt. Er is meer ruimte voor verdieping van de technieken, complexe en next level oefeningen. Ook het tempo ligt een stuk hoger dan in de Basic les.

De oefeningen zelf zijn complexer en geven meer verdieping, ook de opeenvolging van oefeningen gaan sneller achter elkaar, zodat het een echte flow les is waarbij er tussen de oefeningen minder uitleg is. De correcties blijven, de instructrice zal ook in deze les continue in de gaten houden of je de oefeningen correct uitvoert en deze bijsturen daar waar nodig is.

“You are only as young as your spine is flexible” – Joseph Pilates

De lessen worden gegeven door enthousiaste instructeurs die je graag helpen het beste uit jezelf te halen. O.a. door de dames Danny en Romina, zie hieronder en Joan.

 

Nieuws

 • FAQ over tijdelijke sluiting!

  Open hier het pdf-bestand met veelgestelde vragen. Op deze manier houden w...

  Lees meer
 • Belangrijke mededeling!

  I.v.m. het Coronavirus  COVID-19 hebben wij besloten vanaf heden (12-3-2...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse