• Fit4Life

Fit4Life: Hèt Doktersrecept!

Voor een 1e Pilot van dit nieuwe, unieke Leefstijlprogramma zoeken wij 10 deelnemers m/v die tegen een sterk gereduceerd  tarief kunnen deelnemen. Iets voor jou? Vul dan snel onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!


Met de wereldwijd bewezen methode Fit4Surgery is in het verlengde hiervan Fit4Life geschreven. Dr. Stefan van Rooijen, afkomstig uit Maurik, was de persoon die in 2015 aan de wieg stond van het Fit4Surgary programma. Hij is ook de initiatiefnemer om ditzelfde programma breder in te zetten en zo een gezonde leefstijl voor iedereen mogelijk te maken. 

Als voorbereiding op een operatie gaat een patiënt 4 weken in training, om een sterker en fitter lijf te bewerkstelligen. Een fitter en sterker lichaam betekent ook een sterkere mentale weerstand. In de praktijk bleek dat door deze 4 weken intensieve training, patiënten veel sterker de operatie in gingen en daarna ook veel sneller hersteld waren, dit met alle voordelen van dien. Op basis van deze principes is dit programma nu ook voor jou beschikbaar!

Kom van die bank af!

Wil jij fit worden, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je!  Maar…… jij moet ook iets doen. Doe bijv. mee met de regelmatig door ons gegeven Workshop “Kom van die bank af”. Gezondheid is ons grootste goed! Juist nu het weer onze weerstand op de proef stelt en er een virus op de loer ligt is het super belangrijk om te werken aan je fitheid. Kleine gewoontes maken al een groot verschil. Fit4Life is een praktisch programma, welke als startfase 4 weken duurt.

Na deze 4 weken is het mogelijk de vervolgmodules te volgen, al naar gelang de persoonlijke situatie. Bekende experts op hun gebied onderschrijven het programma en bevelen het ook aan, zoals professor Erik Scherder, professor Jaap Scheidell, longarts Wanda de Kanter, sportarts Goof Schep e.v.a. 

Jij zet de 1e stap en wij helpen je verder!

Het Fit4Life programma wordt in onze club ondersteund door Dr. Stefan van Rooijen zelf en zal gegeven worden door:

Katinka Schippers:
Ervaringsdeskundige en medeschrijver van het boek Fit4Life, Fit4Lifecoach, Groepslesinstructrice

Nicole Vetjens: 
Gewichtsconsulente, Leefstijlcoach, Yogadocente, Groepslesinstructrice

Dirk-Jan van Bemmel:
Fitnesstrainer, Personal trainer, Fitnesstrainer oncologie, Groepslesinstructeur

Nieuwsgierig naar wat we ook voor jou kunnen betekenen?


Vul dan snel het formulier in en we nemen contact met je op!

Nieuws

  • Nieuw, nieuw, nieuw

    We zijn trots te kunnen melden dat we een compleet nieuw Online Programma kun...

    Lees meer
  • Gezocht!

    Zoeken we jou? Klik hier...

    Lees meer
Meer nieuws