• PAND HCJ

Hip & Sportief Zwanger

Hip en Sportief Zwanger, wie wil dit nu niet?

Lekker trainen in groepsverband met oefeningen die volledig zijn afgestemd op zwangere vrouwen: Hip en sportief ontwikkelde een speciaal concept waarbij alles in het teken staat van jouw zwangerschap.

Geen zweverig gedoe, maar je simpelweg fysiek en mentaal sterk voelen in deze bijzondere periode. Met een goede conditie heb je niet alleen minder last van zwangerschapskwalen, het houdt je ook mentaal in balans. Zo kun je je in alle rust voorbereiden op de komst van je kindje, want daar gaat het liefst al je aandacht naartoe.

Bolle Buiken Training (BBT)

Je bent hip, sportief en zwanger en wilt graag fit blijven? Dan is de Bolle Buiken Training (BBT) echt iets voor jou! Lekker actief bezig zijn in groepsverband, onder leiding van onze professionele zwangerschapsdocent Linda. Afhankelijk van het weer trainen we binnen of lekker in de buitenlucht.

Zwangerschap Yoga

Wil jij tijdens je zwangerschap op een ontspannen manier bezig zijn met je lichaam en het kindje in je buik? Dan is zwangerschaps-yoga de perfecte keuze.

Je leert bewust om te gaan met alle veranderingen in je lichaam en de oefeningen houden je sterk en soepel. Yoga brengt lichaam én geest in balans en zorgt voor een topconditie: de perfecte voorbereiding op een ontspannen bevalling.

Wil je je opgeven of meer info? Vul dan snel het formulier in en we nemen contact met je op!

Graag tot ziens!Nieuws

  • Eindejaarsactie

    Klik hier voor onze Eindejaarsactie! Vul het formulier in als je gebruik w...

    Lees meer
  • Kilimanjaro Experience

    Eerstvolgende livepresentatie in Kilimanjaro Experience te Lienden bij Health...

    Lees meer
Meer nieuws