• standaard

Wil jij ook duurzaam Resultaat?

Onze Leefstijlcoaches staan te popelen om je daarbij te helpen. Want wat is er nu mooier om iemand op weg te helpen naar een gezondere Leefstijl en ervoor te zorgen dat deze nieuwe Leefstijl ook daadwerkelijk vastgehouden wordt? Onze slogan is: "Wij helpen je graag verder!" en we zullen er alles aan doen om dit op alle fronten waar te maken.

Hoe? O.a. door een:

Leefstijlscan:
Aan de hand van een persoonlijke Leefstijlscan weet je precies waar eventueel jouw zwakkere punten liggen. Zo maken wij een maatplan voor je.

Beweegadvies:
Aan de hand van een beweeganalyse krijg je een gericht beweegplan, waardoor je de juiste handvaten hebt om correct en verantwoord meer te bewegen.

Leefstijl Switch:
In 90 dagen tijd, zet jij vervolgens met de juiste kennis en inzichten, de juiste stappen om je leefstijl succesvol te veranderen. 

Tijdens onze gratis Leefstijl Switch Infobijeenkomsten die we regelmatig houden in onze Healthclub, kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien over wat we kunnen betekenen voor je. We nodigen je daarom ook van harte uit om deze geheel vrijblijvend bij te wonen. 

Nieuwsgierig geworden of wil je gelijk aan de gang? Vul dan snel onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Ja, ik wil duurzaam Resultaat:

Nieuws

  • Proefles Kids Group Cycle!

    Op zaterdag 24 oktober om 10.30 uur is er een proefles Kids Group Cycle met i...

    Lees meer
  • Starten met hardlopen?

    In 10 weken naar 5 kilometer. Hardlopen is leuk en gezond, mits je het g...

    Lees meer
Meer nieuws