• standaard

Sneller, effectiever en duurzamer doelen bereiken met Personal training & coaching

Door middel van onze Personal trainers & coaches is het mogelijk om individueel, samen met partner of in kleine groepjes te werken aan doelstellingen en wensen. 

Training & Coaching:
Doelen bereiken betekent niet alleen maar keihard trainen, ook het ingaan op de oorzaken dat het zover gekomen is, passeren de revue. Het jezelf bewust zijn waarom je iets doet en waarom dit noodzakelijk is. Het je inzicht geven in hoeveel en op welke manier je zou moeten bewegen om aan de gezondheidsnorm te voldoen, wat is gezonde voeding en hoe pas ik dit in m`n dagelijkse leven toe en belangrijk, hoe werkt m`n brein nu eigenlijk in deze, deze kiest vaak voor de makkelijkste weg, hoe ga ik dat veranderen?

Een trainingssessie bestaat bij ons uit fysiek trainen en coachen naar een gezonde Leefstijl, dan pas zijn we goed bezig voor een duurzaam resultaat en dat is uiteraard wat wij je gunnen.

Ondernemers:
Ook voor ondernemers is personal training & coaching een ideale basis om te starten. Vaak is het op de zaak druk en gun je jezelf de tijd niet om er tussen uit te breken. Door afspraken te maken met onze trainer-coach, ga je wel tijd maken voor je eigen gezondheid en uiteindelijk gaat dat resulteren in een fittere en energiekere ondernemer in jou.

Het mooie vervolg wat we dan vaak zien, is dat als jij als ondernemer de positieve effecten ervaren hebt, je dit ook voor je medewerkers wilt. Gezamenlijk kunnen we dan bedenken hoe we jouw medewerkers ook deze positieve effecten kunnen laten ervaren. De mogelijkheden zijn legio, wij denken daar graag in mee.

Meer weten?
Maak een afspraak en bel 0344-602204 of mail naar: info@healthclubjulien.nl.