• Gerjan QR

QR-Fit : REN - SCAN - TRAIN

Klik hier voor het Stappenplan.
 

Waarschijnlijk weet je wat een QR-code is en ook het woord Fit(ness) is natuurlijk alleszeggend. Deze 2 woorden gecombineerd geeft waar we het over willen hebben; QR-Fit. Een nieuw concept om bewegen laagdrempelig, voor een ieder die in beweging wenst te komen, in te zetten. Het enige dat je nodig hebt is een mobiele telefoon met internet.
In  onze regio hebben we maar liefst 10 wandelroutes uitgezet van ongeveer 2,5 kilometer. Deze afstand is bewust gekozen, omdat dit ook ongeveer gelijk staat aan een half uur wandelen, wat de norm is van de Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Op elke route hebben we 8 bordjes met een QR-code uitgezet, wat betekent dat er gemiddeld zo om de 300 meter een nieuwe oefening staat te wachten.

De praktijk is dat je voor het QR-bordje staat en met je telefoon de code scant. Als 1e wordt er gevraagd op welk niveau je wilt doorgaan; ben je een startend iemand, dus die zich bewegen nog eigen moet maken, of iemand met een gemiddeld niveau, of iemand die al goed getraind is. Heb je hierin je keuze gemaakt, dan wordt de video met de oefening getoond en de uitleg gegeven, echt super duidelijk weergegeven. Behalve dat je het niveau persoonlijk kunt instellen, is er nog een uniek onderscheid, want als ik bijvoorbeeld op maandag bij bordje 1 een bepaalde oefening heb gedaan en ik zou op woensdag weer komen, dan staat er een compleet andere oefening achter dezelfde QR-code bij bordje 1. Dit betekent dat je nooit hetzelfde rondje maakt en blijft het altijd een nieuw uitdagend rondje, zonder dat het eentonig wordt. Wil je voor de afwisseling toch eens een andere wandelroute, dan heb je momenteel de keuze uit maar liefst 10 verschillende routes in onze regio.

De routes in onze regio:

๐—ฅ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ-๐—•๐—ฒ๐˜๐˜‚๐˜„๐—ฒ:

๐—ฅ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—•๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป:

๐—ฅ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ ๐—ง๐—ถ๐—ฒ๐—น:

 

 

Heb je een vraag, op- of aanmerking?

Vul dan snel het formulier in, want dan nemen we contact met je op.

 

Nieuws

  • Kom van die bank af!

    Als je dit leest kun jij 1 van de gelukkige zijn die deel mag nemen aan de Pi...

    Lees meer
  • Aankondiging Kilimanjaro Experience

    (bericht van Juliën van der Slikke) Lienden. In de huidige coronatijd...

    Lees meer
Meer nieuws