• standaard

Stoppen met Roken

Hoi, ik ben Adinda werkzaam bij Healthclub Juliën en erkend Body&Mind SMR coach in de Betuwe.  Ik help je graag bij het stoppen met roken. Ja, ik weet ook wat veel rokers zeggen: “Ik wil niet dikker worden”, of “Het komt nu niet zo goed uit, want ik ben hartstikke druk”, of “Mijn vader is er ook 92 mee geworden” etc.

Eerlijk is eerlijk; stoppen is niet altijd leuk en makkelijk. Maar gelukkig kan het ook leuk zijn, zonder noemenswaardige gewichtstoename en met weinig of geen ontwenningsverschijnselen en zonder al te veel stress. Dat is ons SMRplus programma. SMR is de afkorting van stoppen met roken en de plus zijn de leuke dingen. De kans dat je met SMRplus nooit meer een sigaret aanraakt is minstens 60 procent.

Wat ook eerlijk is om te vermelden, zodra je stopt met roken, raak je ook dingen kwijt. Bijvoorbeeld je rokershoest, je slechte conditie, je ongezonde bleke kleur en je slechte doorbloeding, maar ook de geïrriteerde blikken van mensen om je heen. Dus start gewoon met stoppen en vul het formulier in zodat we contact met je op kunnen nemen!

Tot binnenkort!

Adinda.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Nieuws

 • Pilates: nieuw uur!

  Yes, vanaf vrijdag 7 februari 8.30 uur starten we met een nieuw uur Basic Pil...

  Lees meer
 • Ook wij doen mee met Valentijnsdag!

  Meer info volgt nog.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse