• Stoppen met roken

Stoppen met Roken

Wij vormen met ons 3-en "Het Stop met Roken" team bij Healthclub Juliën (vlnr Romina, Daisy en Adinda). Wij weten wat er vaak als reden aangevoerd wordt, om toch maar niet te moeten stoppen: “Ik wil niet dikker worden”, "Het komt nu niet zo goed uit, want ik ben hartstikke druk" of "Mijn vader is er 92 mee geworden" etc.

Eerlijk is eerlijk; stoppen is niet altijd leuk en makkelijk. Maar gelukkig kan het ook leuk zijn, zonder noemenswaardige gewichtstoename en met weinig of geen ontwenningsverschijnselen en zonder al te veel stress. Dat is ons SMRplus programma. SMR is de afkorting van stoppen met roken en de plus zijn de leuke dingen. De kans dat je met SMRplus nooit meer een sigaret aanraakt is minstens 60 procent.

Wat ook eerlijk is om te vermelden, zodra je stopt met roken, raak je ook dingen kwijt. Bijvoorbeeld je rokershoest, je slechte conditie, je ongezonde bleke kleur en je slechte doorbloeding, maar ook de geïrriteerde blikken van mensen om je heen.

Dus start gewoon met stoppen en vul het formulier in zodat we contact met je op kunnen nemen! 

Overigens is het ook nog eens zo dat het programma door 95% van de zorgverzekeraars vanuit de basisverzekering wordt vergoed.

Tot binnenkort!

P.S.
Behalve dat wij hier op de club het SMR-plus programma geven, komen we ook graag langs op locatie, zoals bij bedrijven of verenigingen. Wil je hier meer informatie over of heb je al een groep bij jou op het werk, bel of mail ons gerust.

Meer info vind je ook op: Rookvrij en Fitter.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Nieuws

  • Kom van die bank af!

    Als je dit leest kun jij 1 van de gelukkige zijn die deel mag nemen aan de Pi...

    Lees meer
  • Aankondiging Kilimanjaro Experience

    (bericht van Juliën van der Slikke) Lienden. In de huidige coronatijd...

    Lees meer
Meer nieuws