• standaard

Patricia Arisse

23-02-2019 - Patricia: "Ik ben bij Sander gestart, omdat ik wilde afvallen en fitter wilde worden. Ik merkte dat ik de knop niet om kon zetten, maar ook niet goed wist hoe te starten. Sander vertelde mij dat hij mij "de sleutel"  kon aanreiken tot resultaat en dat is gebleken! Toen ik startte, had ik een vrij laag zelfbeeld, ik voelde me niet lekker in mijn vel en was niet fit. Ik heb geleerd om op een andere manier naar eten te kijken, waardoor ik me nu bewust ben wat ik eet. Ik ben nu ook veel beter in staat om te gaan met momenten die ik vroeger 'lastig' of 'uitdagend' vond. Door vooral te focussen op gezond eten en leven, heb ik een nieuwe leefstijl ontwikkeld. Eentje waarmee ik al 22kg kwijt ben inmiddels! En ik voel me fantastisch, ben erg blij met het resultaat.

Met de hulp van Sander heb ik bereikt wat ik nooit verwacht had. Ben zo blij dat ik "die sleutel" gevonden heb. Ik ga nu zoveel beter om met voeding en dat is het beste wat mij kon overkomen..."

****

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?


PS. Ben jij benieuwd wat Patricia heeft gedaan en wil je ervaren of dit ook voor jou kan werken? DAT KAN TIJDENS ONZE GRATIS INTRODUCTIE SESSIES. Vul snel het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.


#APOWERFULLIFESTARTSHERE

Nieuws

 • Regels & voorschriften buitensport

  Klik op de 'Lees meer' knop om het pdf document in te zien.

  Lees meer
 • FAQ over tijdelijke sluiting!

  Open hier het pdf-bestand met veelgestelde vragen. Op deze manier houden w...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse