• standaard

Patricia Arisse

23-02-2019 - Patricia: "Ik ben bij Sander (Innerstance Lienden) gestart, omdat ik wilde afvallen en fitter wilde worden. Ik merkte dat ik de knop niet om kon zetten, maar ook niet goed wist hoe te starten. Sander vertelde mij over het I AM programma en dat kon weleens de sleutel zijn tot resultaat, en dat bleek ook! Toen ik startte, had ik een vrij laag zelfbeeld, ik voelde me niet lekker in mijn vel en was niet fit. Ik heb geleerd om op een andere manier naar eten te kijken, waardoor ik me nu bewust ben wat ik eet. Ik ben nu ook veel beter in staat om te gaan met momenten die ik vroeger 'lastig' of 'uitdagend' vond. Door vooral te focussen op gezond eten en leven, heb ik een nieuwe leefstijl ontwikkeld. Eentje waarmee ik al 22kg kwijt ben inmiddels! En ik voel me fantastisch, ben erg blij met het resultaat.

Met de hulp van Sander heb ik bereikt wat ik nooit verwacht had. Ben zo blij dat ik het I AM programma heb gedaan. Ik ga nu zoveel beter om met voeding en dat is het beste wat mij kon overkomen..."

****

PS. Ben jij benieuwd wat Patricia heeft gedaan en wil je ervaren of dit ook voor jou kan werken? DAT KAN TIJDENS DE GRATIS I AM TRY OUTS. Vul snel het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

#APOWERFULLIFESTARTSHERE

Nieuws

 • Doe mee met de Active Summer Actie!

  In juli en augustus spaar je voor fantastische prijzen! Na elke training ontv...

  Lees meer
 • Nog geen lid? Profiteer dan nu van Zomervoordeel!

  Ben jij lid van een sportvereniging die in de zomer stil ligt, of een vakanti...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Chantal en Erik

  "Het enige waar we spijt van hebben, is dat we deze beslissing niet veel eerder hebben genomen."

  Chantal en Erik
 • Patricia Arisse

  "Ik heb bereikt wat ik nooit had verwacht!"

  Patricia Arisse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.